tag:blogger.com,1999:blog-6339636545289739237.post109066786338621683..comments2023-03-31T15:35:05.243+03:00Comments on Ilon vuosi: Karppaajan vinoneliötKatja Sonninenhttp://www.blogger.com/profile/09319051683214247542noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6339636545289739237.post-26911598993531144772012-01-03T21:13:56.675+02:002012-01-03T21:13:56.675+02:00Voi Hannerika... voit lohduttautua ajatuksella, et...Voi Hannerika... voit lohduttautua ajatuksella, ettet varmasti ole ainoa, joka on "langennut" tuohon! Sitä paitsi käsittääkseni on vähän makuasia, kumpaa käyttää, molemmat ajavat saman asian joten ei tilanne nyt niin vakava ollut ;) Itse metsästiän nyt kuumeesti aitoa vaniljaa, joka on siis eri asia kuin vaniljatanko... Mutta näköjään ainesosakuvan laittaminen kannatti, kun ainakin yksi väärinkäsitys "oikaistui" sen avulla :-DKatja Sonninenhttps://www.blogger.com/profile/09319051683214247542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6339636545289739237.post-71937663226838941982012-01-03T19:22:32.954+02:002012-01-03T19:22:32.954+02:00Oon mä kans oikee leipoja, saakeli. En mä ole taju...Oon mä kans oikee leipoja, saakeli. En mä ole tajunnut, että vanilja-aromi meinaa jotain tuollaista pullossa olevaa juttua. Sujuvasti olen sen mieltänyt vaan vaniljasokeriksi. Jessus. No, ensi kerralla sitten ehkä tiedän. :DHelistellenhttps://www.blogger.com/profile/07976690199077281941noreply@blogger.com