maanantai 8. helmikuuta 2016

Parantavilla aalloilla

Hiukan yli kaksi vuotta sitten menin kuin sattumalta ThetaHealing-kurssille. Olin saanut siitä kertovan sähköpostiviestin, jonka olin avannut puolivahingossa, koska odotin yhtä toista viestiä. Viestin luettuani minulle tuli olo, että voi olla että haluaisin mennä tälle kurssille, vaikka en yhtään tiennyt mistä oli kyse.

Niin vain siinä sitten kävi, että kurssille menin. Oli hyvä, etten tiennyt siitä liikaa tuossa vaiheessa, sillä olisin varmaan jättänyt menemättä. Oma uskomusjärjestelmäni olisi vielä siihen aikaan hangoitellut vastaan! Onneksi kuitenkin menin, sillä sain siitä ihan uskomattoman työkalun meditaatioon ja ihmisten auttamiseen. Olenkin käyttänyt ja kehittänyt ThetaHealing- taitojani parin vuoden ajan läheisten ja ystävien kanssa sekä itseeni.

Kävin hiljattain tämän metodin jatkokoulutuksen ja sain innon alkaa ottaa asiakkaita vastaan. Ja kuinka ollakaan, sopiva vastaanottopaikka löytyi ihanasta Eerikinkartanosta. Otan siellä nyt vastaan kerran viikossa asiakkaita koko päivän.

ThetaHealing on energiahoito, jolla vaikutetaan fyysisten, henkisten ja emotionaalisten vaivojen tai ongelmien todellisiin syihin. Sen on kehittänyt Vianna Stibal, jonka virallisille sivuille löydät tästä. Oma opettajani on Suvi Bowellan, joka toi metodin Suomeen.

ThetaHealingissä hoitaja menee aivojen theta-taajuudelle, joka on sama missä olemme esimerkiksi ollessamme syvässä unessa tai hypnoosissa. Jo pelkästään Theta-taajuudella oleminen rentouttaa ja poistaa stressiä ja sillä taajuudella voi tapahtua solutason muutoksia. ThetaHealing-hoidossa eivät hoitaja tai hoidettava ole kuitenkaan missään transsissa vaan siinä istutaan tukevasti paikoillaan ja otetaan vastaan theta-taajuudella tapahtuva hoito. Hoidon aikana toki keskustellaan myös ja kaikkiin hoitotoimenpiteisiin kysytään hoidettavalta lupa.

Esimerkiksi joku voi tulla hoitoon koska kokee unettomuutta. Kysymyksillä ja intuitionsa avulla hoitaja löytää unettomuuden taustalla olevia uskomuksia, kuten "En saa levätä ennen kuin olen saanut työni valmiiksi" tai "Jos nukahdan, jotakin kamalaa voi tapahtua". Uskomukset saattavat olla tiedostamattomia ja niin syvällä, että niitä voi olla hankala työstää tietoisen mielen kautta. ThetaHealingissä uskomuksia voidaan muuttaa hyvinkin nopeasti ja paraneminen esimerkiksi unettomuudesta pääsee käynnistymään.

Kuulostaako jännittävältä? Niin minustakin kuulosti pari vuotta sitten ja vieläkin! Tai oikeastaan nyt tuo jännittävyys on muuttunut innostukseksi: miten mahtava työväline tämä onkaan ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi ja maailmassa vallitsevan värähtelytason nostamiseksi! Ja se toimii, miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat saaneet apua ThetaHealingistä.

Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteys katja.sonninen@ilonmaa.fi niin sovitaan sinulle aika :) Tätä voi tehdä myös etänä ja esim skypeyhteydellä, jos et satu asumaan Veikkolan läheisyydessä!

Eerikinkartano, Veikkola, Piian huone.


Istupa siihen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)