sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vuoroni tuli

Minun vuoroni, kaatua flunssan kouriin siis. Ja tietenkin juuri nyt, kun koko helmikuu on suunniteltu viimeisen päälle meneväiseksi. Mutta eipä auta. Kaksi päivää olen ollut sisällä, lähinnä peiton alla, puhunut todella vähän ja nukkunut paljon. Ensi viikolla olisi oltava kunnossa kun olen menossa kahteenkin eri koulutukseen yhteensä neljäksi päiväksi.


Sitruuna, hunaja ja inkivääri ovat olleet rohtoni ja lisäksi otan pari kertaa päivässä tätä:


(Nenäkannusta olen aiemminkin kirjoittanut täällä.)

Kipeänä ollessa positiivinen ajattelu on erittäin tärkeää, näin uskon. Katselin TV:stä komedioita ja kas, sieltähän löytyikin juuri minulle sopivaa katsottavaa, nimittäin Maikkarilta tuli tänään sarjan Suomessa on yritystä jakso. Sarjassa kerrotaan yrittäjien tarinoita, jotka ovat alkaneet jollain tavoin hullusti irrottautumalla oravanpyörästä ja heittäytymällä tuntemattomaan. Tänään siinä oli nainen, joka kahvilaa perustaessaan ei vielä viikkoa ennen osannut leipoa mitään! Sykähdyttävää ja toivoa antavaa.

4-vuotias tyttöni askarteli minulle kukkaniityn ja ripusti sen eteeni sohvalle. Jotta näkisin ja muistaisin kauneuden - ja ilon.


Näiden kukkien myötä, mitä parhainta iloa sinunkin sunnuntaihisi!

6 kommenttia:

 1. Flunssa tuntuu kaataneen nyt hirmuisen määrän ihmisiä petiin... Hurjasti paranemista sinne!! Onneksi sinulla on noin kaunis kukkataulu, jota voi ihastella :)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! :) Flunssa kyllä laittaa ainakin omalla kohdallani aina positiivisen ajattelun koetukselle, mutta joskus sitä onneksi muistaa, että onhan sairastamisessa hyvätkin puolensa - ainakin sen jälkeen osaa taas arvostaa normaalia, tervettä arkea entistä enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Voi, toivottavasti olosi on pian parempi ja pääset osallistumaan kaikille suunnitelluille menoillesi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille lämpimistä ajatuksistanne, Tuula, Nanna ja Maarit <3
  Voin jo vähän paremmin ja enköhän selviä viikon haasteista!

  VastaaPoista
 5. Mä selvisin 4 päivässä vaikka tuntui, että flunssasta tulee kaamee kaataja...Siskoni oli saanut ohjeeksi lääkäriltä ostaa apteekista sinkki+c-vitamiinijuomaa ja ostinpa itsekin. Join pari pussia päivässä ja mun vakiorohtoa auringonhattu-uutetta tiputtelin suoraan kurkkuun (joo, ei niin kai sais tehdä mutta kun se toimii aina jos ajoissa aloittaa). Sunnuntaina kurkku oli kuin hiekkapaperia, mutta perjantaina lähdin jo hölkkäilemään.

  Tsemppiä viikkoon!

  Taina

  VastaaPoista
 6. Paranemisia sinne! Flunssaisena on tosiaan vaikeampi olla myönteinen, mutta myrskyssä kapteeninkin taidot testataaan ;)
  Sut tuntien, sä olet jo jalkeilla ja täydessä vauhdissa! Halaus!

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)