maanantai 21. maaliskuuta 2016

Valon lahja

Päivä pitenee nyt vauhdilla. Valo herättää meidät ja luonnon talviunesta ja antaa energiaa, voimaa ja iloa. Mikäs sen hienompaa - nyt kun meidät on vielä hyvin virvottu tuoreeks terveeks Palmusunnuntaina.

Valo myös paljastaa kaiken sen mitä pimeys ja talvi olivat peittäneet. Kotona ikkunat näyttävät yhtäkkiä tosi likaisilta vaikka vielä viikko sitten ne olivat ihan ok, pölykoiria vilistää joka puolella ja jotenkin nurkat ovat täynnä turhaa kamaa, josta haluamme hankkiutua eroon.

Entäs sitten mielemme pöly ja tunkkaisuus, sekin tulee usein esiin kevätvalossa. Monet ahdistavat muistot palaavat mieleen, tekemättömät työt, soittamattomat puhelut, unohdetut lupaukset. Peiliin katsoessa tuntuu nuhjuiselta talven kuivuuden ja pimeyden jäljiltä. Haluttaisi kuoriutua kotelosta kuin perhonen, herätä kauniina ja kepeänä tanssimaan valon kanssa… mutta miten? Kroppa painaa ja pääkoppa humisee kaikesta vanhasta moskasta.

Juuri tämä on valon lahja meille: se tuo käsiteltäväksi asioita jotka olemme sysänneet talviunille. Kun nämä asiat tulevat valoon, se on meille mahdollisuus kohdata ne, käsitellä ja saada niistä rauha.

Voimme myös torjua lahjan, mutta elämä tuo ne eteemme aina uudelleen ja uudelleen, kunnes ne on loppuun käsitelty. Tämä on yksi universaaleista laista, joita emme voi paeta.

Voisiko tämä kevät olla erilainen? Voisimmeko tänä keväänä katsoa nuhjuista peilikuvaamme rakastaen ja kysyä valolta rehellisesti: mitä haluat minulle kertoa? Mitä minun olisi käsiteltävä? Mitkä vanhat toimintamallit eivät enää palvele minua ja mistä olisi syytä hankkiutua eroon kevätsiivouksessa?

Ottaisimmeko tänä keväänä vastaan valon lahjan?

Toki jo fyysinen siivous on samalla mieltä puhdistava kokemus. Monet tekevät detox-kuureja kehonsa puhdistamiseen. Psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä puolella on useita keinoja ja tekniikoita joita voi kokeilla. Itse tunnen niistä parhaiten ThetaHealingin, joka on turvallinen ja kokonaisvaltainen energiahoito.

Teen ThetaHealing-hoitoja yksityishenkilöille sekä vastaanotolla että etänä. Ota rohkeasti yhteys, mikäli haluat että auttaisin sinua mielen kevätsiivouksessa! katja.sonninen@ilonmaa.fi



4 kommenttia:

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)