perjantai 8. helmikuuta 2013

Suurta rakkauttaYllä olevassa kuvassa on latautuneena suuri tunne.
2-vuotias tyttöni otti punaisen liidun käteensä ja piirsi sillä keskittyneesti vartin ajan valkoisen paperin täyteen, hokien samalla: "Oi rakkaus, suuri rakkaus, tämä on rakkaus..."

Voiko sitä enää sen suuremmin ilmaista? Taaperon pulleat pikku kädet ja koko olemus ja sielu ovat tuon rakkaudellisen taideteoksen piirtäneet! Se on mitä syvin hänen tunteidensa ilmaisu. Minä otin piirroksen talteen ja se on nyt muistikirjani välissä. Aina, kun arvot ja totuus tuntuvat itseltäni unohtuvan, katson tuota taideteosta.

Rakkaus katsoo minua nyt myös joka päivä peilistä, näiden ihanien korvakorujen muodossa. Ostin ne Tampereen reissultani viime viikolla muistutukseksi, että itsensäkin rakastaminen on tärkeää.Hetkinen! Taisi blondilla unohtua nyt yksi tärkeä seikka: peilikuvan vaikutus tekstiin! Peilistä katsookin nainen, jolla on sydämenmuotoiset korvikset joissa lukee "oveL". Hmmm... No, ehkä ne toimivat kuitenkin - ennen kaikkea tärkeänä viestinä ympäristölle :)

Rakkauden täyttämää viikonloppua jokaiselle!

3 kommenttia:

 1. Ihana<3 Kiitos muistutuksesta! Arjen kiireissä rakkauskin voi hetkellisesti "unohtua". Täytyypä ottaa vahinko takaisin ja rakastaa näkyvämmin myös sitä rakkainta.. Lapsia muistaa suukottaa kokoajan, se tulee luonnostaan, mutta miten se mies voi välillä unohtua?
  Katri

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuutta! Vielä kun olisi itselläkin joku, jota rakastaa :')

  VastaaPoista
 3. Noi sun lapset on kyllä ihania! Selvästi on kotona rakkautta ilmassa...

  Taina

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)