tiistai 7. tammikuuta 2014

I'm back!

Vähän talvisempi kuva tälle sivulle, kun ennestään näkyi vain kukkasia ja keskiyön aurinko! Kuva on tältä vuodelta, paikasta missä todellakin on lunta ja missä minulla oli ilo viettää joulua :)


Mistä alkaisin…
Totaalinen tauko, pysähdys, hengähdys näistä blogikirjoituksista on kestänyt useita kuukausia. Vain muutamia Facebook-päivityksiä olen silloin tällöin laitellut.

Mitä siitä kertoisin...
Tuli kaikkea. Kaikkea sellaistakin mistä en halunnut kertoa julkisesti. Niinpä en oikein enää tiennyt mistä olisin kirjoittanut ja päätin olla kirjoittamatta mitään. Olisihan se kirjoittaminen ja sosiaalisessa mediassa näkyminen tukenut alkavaa liiketoimintaani valmentajana, jos sen olisi fiksusti tehnyt. Mutta valitsin toisin. En vain kirjoittanut. En edes usko että kirjoittaminen siinä mielentilassa olisi edes välttämättä johtanut mihinkään kovin hyvään. Olisin kenties menettänyt kaikki viimeisetkin lukijani, hehheh!

Mitä ei voi tehdä ilolla ja täydellä sydämellä, kannattaako sitä tehdä lainkaan?

No nyt olen valinnut tulla takaisin ja jatkaa elämäntyötäni Kirjoittajana. Kiitos teille rakkaat blogiystävät ja lukijani, jotka olette jaksaneet odottaa paluutani.  Lämpimästi tervetuloa myös uudet lukijat! Päivitin jo vähän noita ylänavinappien sisältöä, niistä pääsette kärryille mistä tässä blogissa on kysymys.

Blogin uudet linjaukset selvinnevät piakkoin. Heh, en taida vielä itsekään tietää niitä. Mutta ei se mitään: Nyt seurataan ilon flow:ta!

Mitä erinomaisinta Vuoden 2014 alkua juuri Sinulle!.

3 kommenttia:

  1. Välillä on hyvä hengitellä syvään, ottaa aikaa johonkin ihan muuhun kuin sos mediaan. Ihana kun olet takaisin!
    Paljon ilon- ja onnenpotkuja tälle vuodelle!

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)