sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Mitä muuta kuin biksut?


- bikinit - check
- aurinkovoide - check
- lapsille jotain puuhaa melkein vuorokauden kestävälle lentomatkalle  -check
- mekkoja kolmelle ja sandaaleja neljälle - check

Tuntuu epätodelliselta olla lähdössä lomalle keskellä syksyä juuri kun kaikki muut ovat päässeet vauhtiin busineksessä, koulussa ja kuka missäkin.

Mutta niin se vain nyt on, me ollaan lähdössä pariksi viikoksi Brasiliaan!
Pakkaus ja lähtövalmistelut aiheuttavat kyllä melkoista stressiä, mutta en valita. Kohta olen auringon lämmössä, letkeässä maassa ja ystävien seurassa. Otan etäisyyttä kaikkeen ja ennen kaikkea: relaan!

En lupaa mitään postauksia, koska en tiedä miten yhteydet pelaa siellä enkä halua ottaa asiasta minkäänlaista stressiä. Lisäksi loma netistä tekee kyllä hyvää minulle. Mutta läppäri lähtee mukaan, siltä varalta että inspiroidun uudessa ympäristössä kirjoittamaan jotain.

Jätän Suomen, syksyn ja huolet nyt taakseni hetkeksi, mutta mitä otan mukaani muuta kuin nuo alussa mainitut?

No tämän, ja tässä myös ajatus teille, lukijani. Niin kummalliselta kuin se voi tuntuakin, olemme loppujen lopuksi aina oikeassa paikassa, niin Brasiliassa kuin Suomen syksyssä. Olemme tulleet tähän kohtaan elämän polkujemme kautta, omien valintojemme ja ajatustemme saattelemana. Tässä on hyvä, tässä on kaikki mahdollisuudet sille joka ne tahtoo nähdä ja käyttää. Minä tahdon ne löytää, toivottavasti sinäkin!

Erinomaista syksyn alkua jokaiselle!


2 kommenttia:

  1. Oooooh! Mahtavaa :) Kuulostaa niin ihanalta, että pääset relaamaan kauas pois ja köllimään auringon lämpöön. Nauti ihan täysin sydämin ♥ Bon voyage!

    VastaaPoista
  2. Hyvää ja turvallista matkaa, oikein ihanaa lomaa koko poppoolle! Näkemisiin kahden viikon kuluttua terveinä ja onnellisina!

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)