torstai 2. helmikuuta 2012

Osallistu arvontaan ja voita pala suklaataivasta!

Ilon vuosi -blogi pitää lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi arvonnan Teille, rakkaat lukijat! Jättämällä kommentin tähän postaukseen, voit osallistua suklaapaketin arvontaan. Osallistumisaika päättyy 13.2.2012 kello 20.00 ja voittaja julistetaan ystävänpäivänä!

Ja mikä parasta, tämän arvonnan voittajan ei tarvitse kokea minkäänlaista syyllisyyttä herkuttelustaan! Kyse on nimittäin sokerittomista suklaista, jotka eivät suinkaan ole kuitenkaan mauttomia. Herkut lahjoittaa yesdeli.fi  -verkkokauppa ja paketti sisältää mm. näitä ihania suklaapäällysteisiä manteleita, joita perheeni kanssa hiljattain maistelin:


Mantelin maku oli ihanan voimakas ja suutuntuma mukavan rapea, ja maltiolilla makeutettu suklaa maistui täysin tavalliselle, korkealaatuiselle suklaalle.
Arvontapaketti sisältää lisäksi Conscious -raakasuklaata sekä sveitsiläistä Stella-suklaata, kaikki yesdeli.fi:n suklaataivaasta.

Kuinka arvontaan voi osallistua?

Osallistut tähän herkulliseen arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen joko täällä tai Facebookissa
Huom! Facebook-sivun tykkääjät ja Google-käyttäjäraatilaiset (ne naamat tuossa oikeassa laidassa) saavat automaattisesti toisen tai kolmannen arvan, joten moninkertaistat voittomahdollisuutesi liittymällä jompaan kumpaan - tai vaikka molempiin!  Laita ystävällisesti vielä kommenttiisi, montako arpaa sinulla on :)

Esimerkiksi näin:
"Osallistun tähän mainioon arvontaan mielelläni! Olen Ilon vuosi -blogin FB-tykkääjä joten 2 arpaa minulle kiitos!"
 tai
 "Osallistun arvontaan kolmella arvalla, sillä olen sekä fb-tykkääjä, että google-raatilainen"
tai
"Osallistun suklaapaketin arvontaan tällä yhdellä arvalla, ja uskon onnettaren olevan minulle suosiollinen!"21 kommenttia:

 1. No minähän olen tietysti arvonnassa mukana, jos kerran suklaata olisi jaossa. (Olen Google-lukijasi, joten minulla on käytössäni on kaksi arpaa.)

  VastaaPoista
 2. osallistun arvontaan:) kahdella arvalla mukana:) olen lukijasi.


  s-posti on ebbuebbu@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun innolla näin herkulliseen arvontaan! Kahdella arvalla mukana :)

  email: lukupiirihki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Miekin osallistun tähän arvontaan kolmella arvalla. Olisi mukava päästä kokeilemaan tuota karppisuklaata :)

  VastaaPoista
 5. Jee, olen mukana NELJÄLLÄ arvalla: kommentti, google, blogin fb-tykkäys sekä oma henk.koht. fb-tykkäys! Jihuuuu! :)

  VastaaPoista
 6. Osallistun tietenkin, kahdella arvalla, lukijanasi!

  VastaaPoista
 7. öö, tää ei kysynyt mun s-postisoitetta, vai kysyikö se. Vai näkyykö se automaattisesti mun tilin yhteydessä.... hm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, taitaa olla niin että ainakaan googletilin kautta kommentoidessa ei kysytä sähköpostiosoitetta, kaipa postia voi lähettää jotenkin käyttäjätilin kautta, tietäiskö joku? No jos Roz voitat, saan kyllä varmaan sinuun yhteyden ;) Mutta kiva ois ymmärtää, miten tää toimii...

   Poista
 8. Mukana ollaan, kommentilla ja lukijana. Maistuvaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kiva, kun kävit blogissani kommentoimassa :)
  Tämän kurkkauksen jälkeen minä jään seurailemaan sinunkin kirjoituksiasi! Ja mikä tuuri - suklaa-arvonta :D Olen mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 10. Nam, tähän arvontaan ei suklaan ystävä voi olla osallistumatta! Kahdella arpalipukkeella koetan onneani, tykkään nääs tästä ihanan inspiroivasta blogista myös FB:n puolella. : )

  Myöskään tämä "nimi/URL-osoite"-kommentointitapa ei muuten kysy sähköpostiosoitetta, mutta jos nyt satun voittamaan, niin ainaskin oman blogini kautta tavoittaa varmasti. Ja saa siellä toki muutenkin vierailla, vaikkapa suklaisia reseptejä katselemassa. : D Herkkujentäyteistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Posti on kantanut herkkuja ennenkin: silloin, kun muuan Vastusta Kiusausta -kerho oli voimissaan ;) Täten oletan voitonvarmana, että yksi arpa riittää voittoon! Kiva poiketa täällä lukemassa kuulumisianne!

  VastaaPoista
 12. Kivaa, arvonta! Vihdoin sain aikaiseksi liittyä myös lukijaraatiisi eli naamani (heh) koristaa blogisi sivustaa. Osallistun siis kahdella arvalla, vaikka tokihan toinen on turha, kun yhdellä voittaa :)

  VastaaPoista
 13. Jee, täähän on mannaa herkkusuulle! Innostuin erityisesti noista manteleista(nimim. punnitse&säästä-kauppaan hurahtanut:D)Eli osallistun arvontaan kahdella arvalla(kun tykkään ilon vuosi-sivusta?)

  Terveisiä pikkupotilaille, haluaisin kovin tulla käymään lähiaikoina kun aika menee niin nopeasti ettei perässä pysy!<3

  VastaaPoista
 14. No toki osallistun kun on suklaata tarjolla ja vieläpä sellaista jota en olekaan maistanut.. Osallistun yhdellä, josko onni osuisi kohdalle.

  VastaaPoista
 15. Osallistun yhdellä arvalla. Tykkään suklaasta juuri sillälailla, että sen on yhdistetty rusinoihin, pähkinöihin, manteleihin tai hedelmiin. Siis niinkuin kuorruttamaan varsinaista sisältöä.

  VastaaPoista
 16. No tuota pari arpaa mulle, kiitos :-)

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla osallistn ;)
  En tiedä miten tähän tämän nimeni laittaisin ;)
  T: nörtti- Jetta

  VastaaPoista
 18. Vielä viime hetkillä haluaisin minäkin heittää yhden arvan mukaan. Sokeriton suklaa voi todellakin olla todella maistuvaa.

  VastaaPoista
 19. Kiitos ja halaus teille kaikille, jotka osallistuitte arvontaan! Ihania kommentteja olitte laittaneet,kiitos niistäkin!. On mahtavaa, että olette löytäneetblogini ja toivon saavani jatkossakin pitää teidät lukijoina <3 Haliterkuin, Katja

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)