maanantai 27. helmikuuta 2012

Muffinssihulluus is back

Ne, jotka minut tuntevat pidemmältä ajalta ja aiemmasta blogistani, tietävät, että olen esimerkki ihmisestä joka voi seota muffinsseista. Viime vuonna näihin aikoihin postailin tämmöisiä.

Hulluus on palannut ja nyt vähähiilihydraattisena! Oheisessa kuvasarjassa testaus, mitkä mantelijauhoilla toteutetut muffinssit toimivat parhaiten: vanilja-, mustikka- vai tyrnijauheella maustetut. Mukana menossa tietysti 3-v apurini.

Viimeinen kuva kertoo suosikkimme. On muuten älyttömän muhevat muffinssit! Ja hiilareita vain 1,5 g per leivos! Resepti löytyy Annika Rognebyn kirjasta Karpin leivontakirja, jota saa kirjakaupoista ja yesdeli.fi:stä. Suosittelen!

EDIT: Hullu idea sai minut innostumaan. Haluan kehittää ensimmäisen oman vähähiilihydraattisen muffinssireseptini. Laita kommenttikenttään tai FB-sivulle kommenttia, mikä on oma lempparimuffinssisi! Valitsen lemppareistanne sitten sen, joka inspiroi minua eniten ja toteutan sen :-)2 kommenttia:

 1. Näyttää hyviltä!

  Mä tein tässä yks kerta sellaisia suklaa cup cakeja, joihin tuli päälle sellainen pursotus. Ne olivat oikein hyviä, mut näyttivät epäilyttävästi koiran jätöksiltä, joten en kehdannut blogata niistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah Hannerika! Olen varma että ne näyttivät aivan hyviltä! Olet vain niin kriittinen itsellesi <3
   Mutta joo, pursottelu kyllä vaatii harjoittelua...

   Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)