keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Satunnaista faktaa
Jee! Sain Epsiloneelta monipuolisen bloggaajan tunnustuksen! Kiva kuulla, etten ole yksipuolisen positiviinen vaan monipuolinen ;) Kiitos, Sanna!


Tunnustuksen säännöt:
Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi
Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta

Tämä tunnustus on vähän eri muodoissa kiertänyt pitkin blogosfääriä, mutta vasta nyt osui kohdalleni. Toivotaan, että satunnaiset faktat yhä jaksavat kiinnostaa, sillä tässä nitä nyt tulee:

1. Kuubalaisnaisen aksentti
Opin espanjan kielen ollessani vaihto-oppilaana Dominikaanisessa tasavallassa. Kieli tarttui minuun sellaisena kuin sitä siellä puhuttiin kaikkine korotuksineen. Myöhemmin opiskelin espanjalaista filologiaa yliopistossa ja vietin sen tiimoilta paljon aikaa espanjankielisten seurassa ja Espanjassa.  Erityisesti Barcelonaan opiskelemaan mennessäni herätin huomiota: NIIN pieni ja vaalea tyttö suoraan Skandinaviasta JA PUHUU kuin rehevä kuubalaisnainen konsonaan! Sittemmin tosin aksentti laimeni ja maineeni kuihtui.

2. Yllättävän huono suuntavaisto
Isäni on metsämies ja pienestä pitäen olen viettänyt paljon aikaa luonnossa. Isäni osaa kotiin mistä tahansa. Luulisi, että olisi periytynyt, mutta ei: olen surkea suunnistaja. Muutettuamme Veikkolaan minulla kesti tovin että opin ajamaan autolla Espoon Ikeaan. Minusta sinne oli niin kovin monimutkaista mennä jotenkin. Uskon sen johtuvan siitä, että minun ei ole tarvinnut kehittää suuntavaistoa, koska olen aina voinut luottaa isääni. Noh, onneksi nykymaailmassa on mainiot navigaattorit ;)

3. 070707
Hääpäiväni <3

4. Ratsastus, baletti, telinevoimistelu, koripallo, pianonsoitto
Lapsuudenaikaisia harrastuksiani, joista ensiksi ja viimeksi mainittua aina aika ajoin aikuisenakin herättelen henkiin. Koripallokentät saavat kyllä nykyään suosiolla jäädä ilman 155-senttistä lupausta ;)

5. Täydelliset naiset, Greyn anatomia, House
Minun tv-viikkoni. Ah, miten klisheisen ihanaa!

6. Listat
Rakastan listoja. Siksi nuo pari viimeistä faktaakin ovat oikeastaan listoja. Niillä vain saan jotenkin elämän jäsentymään paremmin.

7. Urho
Olisi lapseni nimi, jos minulla olisi poika.Tuo haastepuoli onkin vaikeampi, sillä niin monet bloggaajat ovat jo tämän haasteen tehneet. Tehdäänkin niin, että haastan juuri sinut, monipuolisesti bloggaava lukijani, joka et ole vielä kertonut 7 faktaa itsestäsi! Kerrothan kommenttikenttään ottaneesi haasteen vastaan, niin minä ja muutkin tiedämme tulla lukemaan faktasi!

Loistavan upeaa viikon puoliväliä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kakkoskohtaan liittyen pakko kysyä, että vieläkö muistat miten meille kävi sillä yhdellä suunnistustunnilla? Lähettiin vielä reteesti eri kautta kuin muut reittiä kiertään.... ;-) t: Saila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, kuinka voiin unohtaa suunnistusuramme tähtihetken! Liikunnanopettajamme ei meinannut edes uskoa, että todellakaan emme löytäneet YHTÄÄN rastia :-D :-D

   Poista
 2. Hei, mähän oon ihan hujoppi suhun verrattuna! Huikea mittani on 157cm! Ja minäkin olen jättänyt koripallokentät suosiolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen, et ole, vaan jäät täpärästi alle 160 cm, joka on minun mittapuuni mukaan "pitkä! ;) Hahaha!!!

   Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)