keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Huhtikuun vaateVuoden alussa lupasin itselleni ostaa kerran kuussa itselleni jonkun vaatekappaleen, jonka todella haluaisin. Minun kohdallani lupaus toimii niin päin, että sen avulla pidän huolen, että minun todella tulee hankittua itselleni jotain. En ole kovin hyvä siinä. Aiemmin olen esitellyt tammikuun ja helmikuun  hankinnat.

Lisäksi ajatus siitä, että ostaa harvoin, mutta harkiten ja mielellään laatua on kaikin tavoin järkevä ja ekologinenkin.

Lupaus on pidetty myös maalis- ja huhtikuun osalta, vaikka tuloksia ei ole täällä vielä esiteltykään.

Kuvan kengät ovat huhtikuun vaate. Korkeat korot. Nehän kuuluvat Carrie Bradshawin tyyliin, eikös vaan? Punaiset huuletkin on jo hankittuna, kirjoitan niistä myöhemmin. Toukokuussa sitten enää liehuvat helmat hankintalistalle!

Kuvan kengät ovat Tamarikset, hankittu  Kookengästä.

8 kommenttia:

 1. Ihanat ihanat kengät! Todellakin ovat Carrie tyyliä ja sopivat sulle kuin nenä päähän!

  Tahtoo kans! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elisa! Kyllä niitä vielä kaupoissa on, joten ei muuta kuin haet itelles kanssa :)!

   Poista
 2. Upeat! Mä luulen, että munkin pitää hankkia jossain vaiheessa elämäni ensimmäiset korkkarit vaikka olenkin vannoutunut tennarityttö, mutta kun Freija niin kovasti toivoo, että äidillä olisi korkokengät, punaiset ja kiiltävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merikuu, tyttärelläsi on todellakin tyyli jo hallussa <3 Minustakin tuntuu, että muutaman vuoden kuluttua vanhempi tyttäreni antaa varteenotettavia neuvoja äiskälle pukeutumisessa. Nimenomaan tuo vanhempi, ja niin minusta on tuntunut jo monta vuotta vaikka hän on vasta 3v... Mutta en sanoisi sinunkaan tyyliäsi huonoksi, päin vastoin... Tennareissa ei ole mitään vikaa! Mulla vaan korkkarit saavat pääni samalle tasolle keskimittaisten suomalaisnaisten kanssa, siksikin tykkään käyttää niitä ;)

   Poista
 3. Tamariksen kengät on tosi hyviä! Ainakin mun jalkaan sopii, ja omistankin monet ko. merkkiset popot talvisaappaista kesäkorkkareihin. Hyvä valinta, makeet kengät!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannerika, mulla ei ole aikoihin ollut Tamariksia, mutta ne tuntuvat istuvan hyvin jalkaani. Yleensä olen ostanut Vagabondia, mutta nämä nyt vain vetivät puoleensa tällä kertaa ;)

   Poista
 4. Kiitokseksi ihanasta blogistasi, sinua odottaa tunnustus blogissani http://epsilonee.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)