keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Säkenöiviä blogo-kohtaamisia


Sunnuntai, 18.11.2012
Tapaan helsinkiläisessä kahvilassa Tuulevin. Hän on kuin minä "isona", jokseenkin sellainen jollainen toivoisin olevani about 10 vuoden kuluttua. Hän on viisas ja lempeä, ja tekee asioita joita minäkin haluaisin tehdä. Lisäksi hän on hillityllä tavalla värikäs. Uskomaton yhdistelmä oransseja hanskoja ja persoonallisia koruja, mutta kuitenkin niin levollinen. Haluaisin jutella hänen kanssaan vaikka päivän, mutta meillä on aikaa vain tunti. Tällä kertaa, mutta ei varmasti viimeistä kertaa! Tähti on syttynyt.Lauantai, 27.10.2012
Tuula (kuvassa), Elisa , pinkki ja minä vietämme nauravaisen illan Helsingissä. Kaikki nämä ihanat naiset ovat juuri sellaisia, minkälaisen kuvan olen saanut heistä heidän blogiensa perusteella. Tuulasta olin osannut jopa kuvitella, millainen ääni hänellä olisi! Meillä on tosi mukavaa, ja haluamme tavata uudelleen. Ehkäpä on syntynyt kourallinen uusia, lujia ihmissuhteita, jotka kantavat lähivuosina paljon hyviä asioita?

Aiemmin tapahtunut

Hannerikasta on tullut jo niin "oikea" ystävä, että en edes muista meidän enää alunperin tutustuneen blogiemme kautta. Tapaamme usein, käymme lounaalla, ulkoilutamme koiria yhdessä.

Sitten on vielä yksi blogien kautta aikaansaatu kohtaaminen, josta olen erityisen iloinen ja kiitollinen. Jenny ja Deste ovat löytäneet toisensa minun blogini kautta. Ja nyt Deste on mukana Jennyn esikoiskirjassa.
On ollut mahtavaa saada olla välillisesti mukana heidän kohtaamisessaan ja Jennyn kirjan synnyssä. Enkä vielä ole edes koskaan tavannut Jennyä. Ja Destenkin vain kerran.

Kuka vielä väittää, että bloggaus ja sosiaalinen media ei edistä "oikeita" ihmissuhteita? Minulla ainakin edistää, ja mitä suuremmissa määrin. Sillä blogien takana on useimmiten aitoja ihmisiä. Sellaisia ihmisiä, jotka haluankin tuntea, mutta joita en muuten kenties koskaan olisi onnistunut kohtaamaan.

8 kommenttia:

 1. Kiitos.
  Vanha minä olisi alkanut kursailla
  "Miten sinä nyt noin..." Nyt osan ottaa vastaan tämän ilon ja lämpimän mielen, jota sanasi herättävät. Kiitos - ja tavataan taas!
  Tuulevi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulevi: niin lohdullista, että jopa sinulla on tämä vanha minä, jonka edelleen tunnistat itsessäsi <3
   Totta jokainen sanomanin sana. Pikaista uudelleen tapaamista toivoen ;)

   Poista
 2. Kaikki tuo mitä kirjoitit blogimaailman ihmissuhteista on totta. Ja ihana tuo Tuulan kuva!

  Timanttista loppuviikkoa timantille!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elisa, ilta kanssanne oli historiallisen ikimuistoinen :)
   Säkenöivää viikonloppua toiselle timantille, puss ja hal <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. <3 Kiitos sinulle sieluni sisar ja kaikkein ensimmäinen blogoystäväni <3

   Poista
 4. Ehdottomasti uskon ja tiedän, että jopa blogimaailmassa voi ystävystyä. Joidenkin mielestä se on uskomatonta, mutta missä muualla toisen ihmiseen "sisään" pääsee kurkkaamaan ennen tapaamista?
  Ehdottomasti tämä on uuden ystävyyden alku. Tammikuuta odotellessa....

  jk. mut pikkasen pitää pahastua et MUN kuva ei ollut täällä :)

  VastaaPoista
 5. Todella, seuraavaa tapaamista odotellessa :)
  Musta tuo oli jotenkin ihan huippua, että osasit mun äänenkin kuvitella etukäteen! Intuitiivista.
  Iloisiin jälleennäkemisiin!

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)