keskiviikko 29. elokuuta 2012

Matkoja ja mintunvihreä paketti


Ahhh. Sain eilen kauniin mintunvihreän paketin postista. Olin tilannut Jolien luonnonkosmetiikkaverkkokaupasta muutaman ihanan jutun. Ja kyllä, samassa paketissa sain  Rhonda Byrnen Voima -kirjan, joka  on matkalla minun kauttani kohti sen lopullista omistajaa! Voitin sen  nimittäin Jolien Moments -blogin arvonnassa, ja lupaukseni mukaan arvon sen eteen päin täällä. Nyt kipin kapin osallistumaan, aikaa on vielä perjantaihin!

En ole aikaisemmin juurikaan paneutunut luonnonkosmetiikkaan, mutta minua kiehtoo ajatus, että voisin kaunistaa itseäni ekologisesti ja luonnollisesti, mutta laadukkaasti. Ja jos mahdollista, vielä edullisestikin. Ainakin nuo Terre d'Oc:n  ja Coleur caramelin meikkikynät vaikuttavat yhden päivän kokeilun jälkeen varsin lupaavilta. Hintakin on erittäin kohtuullinen. Kun kerran joka tapauksessa käytän rahaa jonkin verran kosmetiikkaan, miksi en käyttäisi sitä näihin!

Ajatella, että jopa parfyymeja valmistetaan luomutuotettuna. Sain paketin mukana pari näytettä 100% ekologisen tuoksusarja Honoré' des Prés:n tuoksuista.  Koska olen muutaman päivän kuluttua lähdössä (loma)matkalle, testasin tietenkin heti Trip -nimistä näytettä, jota Jolien verkkokaupassa kuvataan näin:

"Tuoksu joka on kuin luotu kiireiselle naiselle; levittää ympärilleen hyviä värähtelyjä ja energiaa. Voimakas cocktail puhtaita tangeriiniuutteita, Välimeren appelsiineja, mandariineja, sitruunoita, limettejä sekä Filippiineiltä poimittua tulista pippuria."

Tuoksu sisälsi lupauksen mukaisia elementtejä ja oli erittäin miellyttävä, ja mielestäni siitä  oli vielä iltapäivälläkin häivähdys jäljellä. Ehkäpä tästä alkaakin lomamatkan lisäksi myös toinen uusi matka, nimittäin matkani luonnonkosmetiikan maailman!Jolien takana oleviin Jutta Ruonansuuhun ja Katja Kokkoon minulla oli ilo tutustua yhdellä valokuvauskurssilla. Olen tavannut heidät vain sen yhden kerran, mutta se riitti hurmaantumaan heidän säteilystään ja energiastaan! Nämä säihkyväiset nuoret naiset ovat toteuttaneet unelmiaan ja perustaneet Jolien, joka pian myös on myymälä Uudenmaankadulla. Suosittelen mitä lämpimimmin tutustumaan Jolieen. Heillä on muunmuassa meikkikursseja, joilla opastetaan tuotteiden käyttöön ja katsotaan sopivat värisävyt.Mintunvihreä postipaketti kehoittaa:
"Hymyile, nauti, iloitse, naura, elä"

Niin :)

2 kommenttia:

 1. Ihana paketti! :)
  Blogissani on siulle jotkii. Käyhän kurkkaamassa ja laita ilo kiertämään (jos siltä tuntuu) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heiri tunnustuksesta, kävinkin kommentoimassa jo blogiasi :) Kyllä se lämmittää mieltäni kovasti ja laitan toki kiertämään <3

   Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)