perjantai 10. elokuuta 2012

Yksisarvinen kiittää


lähde:"Common Sense 2.0: The New American R[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]ution"
Velloessani itsesäälissä ja kirjoittaessani tätä, Facebook-sivulleni ilmestyi yllä oleva kuva. Eräälle ystävälleni oli "tullut sellainen olo että Katja ymmärtää tän" ja hän oli postannut sen seinälleni.

Sanat: juuri oikeat.
Ajoitus: täydellinen.
Seuraukset: kävin saman henkilön kanssa seuraavana päivänä syvällisen keskustelun ja hän auttoi minua vielä lisääkin. Aloin nähdä valoa yhdessä "pattitilanteessa" ja sain tsemppiä ja voimia joilla toimintakykyni palautui.

Tapahtuuko teille joskus asioita, jotka saavat uskomaan, että "sattumaa" ei todellakaan ole. Että kaikella on tarkoituksensa ja että meitä ohjaavat suuremmat voimat. Että enkelit kuiskailevat meille asioita. Ne, jotka kuuntelevat tätä "sisäistä ääntään" tai "intuitiotaan", onnistuvat olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tekevät ja sanovat juuri oikeat teot ja sanat, joita joku toinen sillä hetkellä tarvitsee.

Mikä upea lahja. Kiitos.2 kommenttia:

 1. Ihana teksti :)
  Mulla on yksi erityisen mieleenpainuva kokemus siitä, miten "sattumalta" eteen osuneilla sanoilla voi olla uskomattoman lohduttava vaikutus. Kun äitini kuoli yllättäen yli 10 vuotta sitten, selailin kerran murheissani hänen Raamattuaan (hän oli vahvasti uskossa). Avasin sivut siitä kohtaa, missä oli kirjanmerkki. Ensimmäisenä silmäni osuivat kohtaan, jonka sisältö oli suunnilleen (en nyt muista sanasta sanaan): "Olen valmis kohtaamaan kuolemani ja Herrani". Ne sanat kolahtivat niin syvälle ja täysillä. Kuin lohdutus minulle suoraan äidiltä ♥ Vahvasti uskon, että se oli kaikkea muuta kuin sattumaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula että rohkeasti kommentoit ja kerroit tämän tarinan. Ei todellakaan mitään sattumaa! Uskon, että jokainen voi nähdä johdatusta, merkkejä, viestejä ,(whatever), jos vain haluaa. Ja kannattaa haluta. Niistä saa voimaa ja lohtua <3

   Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)