lauantai 25. elokuuta 2012

Tähtiä


Kirjoittaessani tätä on lauantai-ilta, istun kotini pimeällä terassilla viltti päälläni. Elokuinen ihana iltapäivä on muuttunut viileähköksi illaksi.  Kuuntelen youtubesta Frank Sinatran kappaletta Fly me to the moon. Tunnen itseni onnelliseksi.

"Kun on tarpeeksi pimeää, voi nähdä tähtiä". Tuota lausetta voi soveltaa monenlaisiin tilanteisiin. Omalla kohdallani "pimeys" on tällä hetkellä epävarmuutta, epätietoa, rohkeuden puutetta tehdä tiettyjä päätöksiä, stressiä joka hajottaa fokusta ja ajaa poukkoiluun ja suorittamiseen.  Mutta ne tähdet, ne pienet valonpilkut, jotka pimeydessä tulevat arvoon arvaamatomaan, niitä tulee tässä:

* lapset: Ajatella, että minulle on annettu juuri nämä  lapset, nämä suurenmoiset pienet ihmiset. Miten paljon hyvää he ovatkaan jo muutamassa vuodessa tuoneet elämääni. Olen niin kiitollinen joka ikisestä hetkestä, jona saan heidät pitää! Miten hyvältä tuntuukaan nähdä heidän leikkivän toistensa ja muiden lasten kanssa.

* vauvat: on ihanaa pitää aivan pientä vauvaa sylissä ja imeä itseensä hänestä lähtevää suunnatonta elämänvoiman säteilyä. Minulla oli tänään jopa kaksinkertainen tilaisuus siihen!

* ystävät: kuinka onnellinen olenkaan kaikista niistä kauan tai vasta vähemmän aikaa elämässäni olevista ihmisistä, jotka haluavat vapaaehtoisesti olla läheisyydessäni! He ovat siinä, jakamassa yhteisiä hetkiä, kokemassa elämää sen eri kanteilta ja antamassa minulle iloa ja syitä elää! Kiitos sinulle, joka tunnistat itsesi tästä, kyllä, se olet juuri sinä!

Toki muitakin valonpilkkuja elämässä ja tässä maailmassa löytyy, mutta kylläpäs ne kirkkaimmat ja kauneimmat tähdet ovat ihmisiä. Maestron sanoin:In other words, please be true
In other words, I love you


4 kommenttia:

 1. Näinhän se on, että toiset ihmiset tuovat mukanaan paljon niitä ilon pisaroita! Lapset ja lapsenlapset ovat niitä ihanampia pisaralähteitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesikun jaat ja säteilet iloa!:)

  Ps. Voisiko tuon sanavahvistuksen poistaa? Se on älyttömän hankala:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta Elisa, poistin sen ärsyttvyyden :)

   Poista
 3. Kerrassaan ihania ajatuksia, Katja <3

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)