sunnuntai 12. elokuuta 2012

Luovutanko?

 What makes you come alive? Just do it :)

"Don't ask what the world needs.
Ask what makes you come alive and go do it.
Because what the world needs is people who come alive"
Howard Thurman


Itseäni on ahdistanut viime aikoina se, että en näe tuloksia niissä asioissa, joita olen kovasti toivonut ja joiden eteen olen tehnyt töitä.

- Minulla on blogi ellit.fi:ssä, mutta se ei ole saavuttanut vielä niin paljon lukijoita kuin olisi toivottu.
- Olen kirjoittanut artikkelia haastavasta, minua kiehtovasta aiheesta, mutta se tökkii, tökkii.
- Olen toivonut lisää lukijoita ja tykkääjiä blogeilleni, mutta sivuvierailuluvut ja vakkarilukijamäärä pysyttelevät sitkeästi samoissa lukemissa.
Ynnä muita asioita, joita en voi julkisesti kertoa.

Eikö karismani säteilekään kirjoitusteni välityksellä? Eikö tarina arkisissa asioissa ilon löytämisestä lennäkään tarpeeksi? Ovatko unelmani pelkkää unta?

Olen varma, että maailma kaipaa positiivisuutta, mutta miksi kaikki negatiivinen kiinnostaa enemmän ihmisiä ja vetää enemmän puoleensa? Tässäkin blogissa ne otsikot, joissa on mukana jotain negatiivista, keräävät enemmän lukijoita kuin  positiivissävytteiset. Eikö maailma ole valmis Ilon vuoteen? 

Taidan elää hetkeä, jota tavoitteensa saavuttaneet ja menestyneet ihmiset kuvaavat sellaiseksi hetkeksi, jolloin olivat lähellä luovuttaa. Kaikilla heillä on tullut hetkiä, jolloin tie näyttää nousevan pystyyn eivätkä asiat sujukaan. Mutta, vaikealla hetkellä nämä ihmiset eivät luovuttaneet, vaan kuuntelivat sydämensä ääntä, käärivät hihansa ja jatkoivat. Ja tekivät sen, mitä olivat halunneet ja vieläpä paremmin tuloksin kuin olivat kuvitelleet. Olenko yksi heistä vai luovutanko?

Yllämainituillakin, minua ahdistavilla asioilla on se toinen, positiivinen puoli:

- Ilon hetki -blogilla ei ole vielä niin paljon lukijoita kuin olisi toivottu - mutta asioille voi tehdä jotain: näkyvyyttä voi parantaa, aiheita voi säätää sopivammiksi. Blogi kuitenkin edelleen on yhdessä Suomen suurimmista medioista!
- Artikkelin kirjoitus on ollut haastavampaa kuin kuvittelin, mutta deadline ei ole vielä ja kollegiaalista apua ja tukea on tarjolla. Siitä on vielä kaikki edellytykset tulla vaikkapa "vuoden juttu" -kilpailun voittaja!
- En ole saanut viime aikoina juurikaan uusia lukijoita, mutta kuitenkaan en ole menettänyt teitä "vanhoja". Kiitos aivan jokaiselle lukijalle siitä!

Minut saa tuntemaan eläväni se, kun kirjoitan minulle tärkeistä asioista. Muunmuassa. Jatkan sitä. Maailma tarvitsee juuri sitä, että tunnen niin. Jatkan sitä siis. Kaikki muu tulee, niin kuin on tarkoitettu. Ajallaan.

8 kommenttia:

 1. Täältä tulee tsemppiä ja halauksia niin paljon kuin vain jaksan lähettää matkaan ♥ Jatka, jatka, vielä jaksaa..!! Minä en yleensä klikkaa itseäni blogien lukijaksi, mutta nyt teen niin :)

  Joskus tökkii ja pahasti. Elämä heittelee esteitä tielle. Mutta taas seuraavan mutkan takana voi olla aarre piilossa, kun vielä vähän jaksaa eteenpäin. Toivon sinulle kaikkea sitä mitä elämältä toivot!!

  Täälläkin suunnalla on ollut kovasti kaikkea vastoinkäymistä. Kaikki tuntuu olevan yhtä suurta kysymysmerkkiä, enkä tosiaan tiedä millaisesta elämäntilanteesta itseni löydän vähän ajan päästä, vai jatkuuko kaikki vain ennallaan... Alkaa niin sanotusti jo hapot painaa jaloissa ja kestävyys on koetuksella, mutta ei auta.

  Tsempit ja lämpimät halit! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula <3
   Kiitos tsemppisanoistasi, olet kyllä todellinen aarre <3
   Voimia itsellesikin, ja luottamusta siihen, että kävi miten kävi, kaikki tulee lopulta paremmaksi. Sitä ei ole varmasti helppo nähdä ja uskoa nyt, kun väsyttää ja epätietoisuus painaa. Mutta toivon ja rukoilen koko sydämestäni, että saat parasta, mitä elämä voi antaa <3

   Poista
 2. Minä liittyin myös lukijaksi, tosin seuraan Bloglovin'n kautta enemmän. Tsemppiä vaan, kyllä se taas alkaa luistaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Yoslene kovasti kannustuksesta! Se lämmittää todella paljon!

   Poista
 3. Et tietenkään luovuta. Luovuttaminen ei ole vaihtoehto! Tsemppihali käsipuolelta!

  Kaikkein vaikeinta omien päämäärien tavoittelussa on kuunnella sydäntään ja luottaa siihen että asioilla on tapana järjestyä - koska niin universumi useimmiten toimii.

  Ps. Minäkin liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa - olin kyllä laskenut sinut vakkarilukijaksi muutenkin <3 Ja en, en todellakaan luovuta :)

   On juuri niin kuin sanot, ja silloin, kun tökkii, on suuri vaara kääntää ajatukset negatiiviseksi ja silloinhan ei mikään suju. Jos voisi silloin ymmärtää, että kysymyksessä on kenties vain tahdon voiman testi, niin ehkäpä olisi helpompi hyväksyä ja ottaa tuo luottavainen moodi.

   Tsempit käsipuolelle - olet kyllä sissi kun käsipuolenakin bloggaat ja vieläpä kommentoit muita. Kiitos ja respect!

   Poista
 4. Moi Katja, sain juuri IPadin ja tällä onkin nyt kätevä lukea ja kommentoida blogiasi. Blogista on tullut pikkuhiljaa todella mielenkiintoinen ja luen sitä ILOLLA! Liitin nyt lukijaksi, kun tajusin sellaisenkin asian olemassaolon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maria, ihanaa että sanot noin! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi ja kommentoimaan :)

   Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)