keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Yhden uuden synty

Tässä terassillakin kirjoitetaan usein Ilon vuotta ja nyt myös kootaan yhteen VHH-leipureita :)

Edellinen postaukseni oli Ilon vuodeksi "vähän" synkähkö. Kiitos paljon kommenteistanne ja vertaistuesta, viisaista sanoistanne ja sydämistä!

Ne surut ja ikävät asiat eivät tietenkään ole poistuneet, mutta nyt tuntuu onneksi jo vähän paremmalta. Ja aivan kuten Henrica kommentissaan"ennusti", että  "lukon avauduttua myös maailma avautuisi uudenlaisena", näin myös kävi: yksi unelma lähti taas toteutumaan!

Leipominen ja vähähiilihydraattinen (vhh) elämäntapa ovat olleet sydäntäni lähellä jo kauan, ja olen niistä täälläkin bloggaillut. Minusta on tuntunut, että haluaisin tehdä siitä kuitenkin jotain enemmän, yhdessä muiden samanhenkisten kanssa. Viime aikoina olen erinäisten sattumusten kautta ollut kontaktissa Karppisiskojen kanssa, ja niin vain sitten eilen perustimme heidän kanssaan Karppileipurit -FB-sivun, jonka on tarkoitus olla samanhenkisten kohtauspaikka kooten vhh-leipureiden reseptejä ja ainesosatietoa yhteen paikkaan. Jännityksellä odotimme, minkälaisen vastaanoton se saisi. Ja kas! Vuorokaudessa sivusto on kerännyt jo 130 tykkääjää!

Minulla on sellainen olo, että tästä tulee upea juttu ja yhden unelmani toteutuskanava!

Miten tuo kaikki tapahtui, huolimatta ei-niin-luovasta olotilasta, jota edellisessä postauksessani kuvasin?

Kuuntelemalla sydäntäni ja tekemällä asioita, joita se pyytää ja jotka tuovat minulle iloa.
Leipominen on tuntunut omalta jutulta, vhh myös. Yhteys Karppisiskoihin sujui ja tuntui heti oikealta. Yhdessä ideoiminen ja luova yhteistyö on jotain, mistä haaveilen ja jotenkin tunsin, että nyt olen lähellä sitä. Sisimmässäni tiesin, että jotain oli syntymässä, ahdistuksesta huolimatta. Ja niin vain eilen, töitten jälkeen väsyneenä, kaiken lapsiperhekaaoksen keskellä, loin sen sivun.

Niin se menee. Vaikeuksista ja ajoittaisesta synkkyydestä huolimatta, tehkää tekin sitä minkä oikeaksi ja hyväksi tiedätte. Lukot avautuvat aikanaan ja maailma avautuu jälleen!

Ja ilo palaa aikanaan. Ja ilo mahdollistaa monia muitakin asioita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)