tiistai 5. kesäkuuta 2012

Liehuvat helmat ja viikko Crocseissa eli terveisiä Tallinnasta!


Jos joku asia tuo suurta iloa niin se on ystävien kanssa vietetty aika.
Viime viikonloppuna sitä riemua olikin tarjolla Tallinnan matkan muodossa. Olimme ns. A-luokan reissulla upeassa  naisporukassa, jota "Veikkolan kakkukerhoksikin" kutsumme.

"Veikkolan kakkukerho" sai alkunsa siitä, kun kuusi toisiamme lähellä asuvaa naista aloimme kutsua toisiamme kylään, ollessamme kaikki samaan aikaan kotona lasten kanssa. Alussa leivoimme kakkuja ja vaihdoimme reseptejä niin kuin Wisteria Lanen naiset konsanaan. Sittemmin olemme alkaneet viettää yhä enemmän aikaa yhdessä ja ystävyyssuhteet ovat lujittuneet. Niiltä tiimoilta siis myös nyt tämä Tallinnan reissu - ja olipahan kyllä hieno reissu!

Yksi tämän blogin teemoista on ollut "Kuukauden vaate" (kerran kuussa yksi harkittu vaateostos). Olin säästellyt toukokuun vaateostosta tätä Tallinnan reissua ja Ülemiste-ostoskeskusta ajatellen, ja niinhän siinä kävi, että mukaan tarttui tällä kertaa useampikin vaatekappale. Tallinnassa vaatteet vain näyttävät jotenkin kivemmilta ja naisellisemmilta kuin vaikkapa Sellossa. No, ei se mitään, tarvitsinkin kipeästi kesävaatteita!

Yksi vaatekappale ansaitsee kuitenkin erityismaininnan,  sillä olenhan puhunut mm täällä liehuvista helmoista, jotka  minulta puuttuvat Carrie Bradshawin tyylistä. Hametta en nytkään tosin onnistunut löytämään, mutta ehkäpä yllä kuvassa oleva toppi liehuu tarpeeksi täyttääkseen kriteerit. Olkoon se siis virallisesti toukokuun vaate.

Testasinkin sitä jo Tallinnan yössä. Hyvin toimi - mutta tuliaisiksi siltä retkeltä sain myös rakot päkiöihini tanssimisesta. Niin pahat ovat rakot, että olen joutunut kulkemaan Crocseissa ainakin koko alkuviikon, sillä missään muissa kengissä en pysty kävelemään irvistämättä! Mutta sanotaanko näin, että tällainen "bilehileen" maine tuntuu vaihteeksi ihan hauskalta, pitkähkön hiljaiselon jälkeen ;)

Tallinnan yöelämän paikoista mainittakoon hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja tunnelmallinen ruokaravintola F-Hoone ja tyylikkään hienostunut coctail-baari Butterfly Lounge. Muut yksityiskohdat jääköön mainitsematta tässä mediassa, sillä kerhomme periaatteeisiin kuuluu myös:

What happens in Kakkukerho, stays in Kakkukerho.
:-D

Upeaa viikkoa jokaiselle!

PS.  Samalla porukalla olimme myös viikkoa aiemmin Naisten kympillä, josta raportoin Ilon hetki -blogissani täällä.

.
Toppi on Vilasta ja varmaankin saatavilla myös Suomen liikkeissä.

3 kommenttia:

 1. Aika kivalta reissulta kuulosti! Olisipa mukava tosiaan tehdä irtiotto ystävien kanssa jonakin viikonloppuna, mutta täytynee odotella lomaa Suomessa ja mummilan lastenhoitopalveluita... Iloista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Huippureissulta kuullosti! Mulla on haaveissa päästä Tallinnaan myös, ihanat kahvilat ja ravintolat huokuttavat. Työkaverit - jokainen vuorollaan - ovat käyneet siellä nyt alkukesästä!

  Valoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, reissu oli aivan loistava! Tallinna on ihanan lähellä mutta kuitenkin selkeästi "ulkomailla". Ja M.Metrossa, vaikka asun Suomessa ja "lastenhoitopalvelut" varmasti mulla lähempänä kuin sulla, niin harvinaista herkkua tää mullekin on. Mutta sitä enemmän siitä sitten nauttii, kun kohdalle osuu! Ja Elisa, suosittelen, koita päästä käymään Tallinnassa mielellään hyvässä porukassa. Varmasti virkistää kovasti myös sinua <3

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)