tiistai 26. kesäkuuta 2012

Jenny ja mä hyvän lisäämisestä

Meillä on Jennyn kanssa melko paljon yhteistä. Olemme suurin piirtein samanikäisiä. Molemmilla on pieniä lapsia. Molemmat olemme kiinnostuneita hyvinvoinnista, kirjoittamisesta, liikunnasta, positiivisuudesta. Molemmat kirjoitamme kahta blogia. Muunmuassa.

Emme ole Jennyn kanssa vielä koskaan tavanneet, mutta olemme vaihtaneet paljon ajatuksia eri kanavissa.

Ehkä ei siis ole niinkään outoa, että molemmat myös sattumalta kirjoitimme samasta aiheesta lähes samalla otsikolla samaan aikaan? Molemmat kirjoitimme yhtä aikaa hyvän lisäämisestä, minä Ellit.fi:n blogiini ja Jenny Hidasta elämää -sivuston blogiinsa.

Minulle tuli kuitenkin vähän "jännä" olo, huomasin Jennyn postanneen oman kirjoituksensa samaan aikaan kun työstin omaa tekstiäni. Sama aihe, pikkuisen eri näkökulma, sama otsikointi. Ikään kuin ystävykset keskustelisivat keskenään aiheesta. Emme siis todellakaan olleet sopineet asiasta keskenämme.

Jenny kirjoittaa siitä, kuinka ympärillä oleviin ihmisiin voi vaikuttaa positiivisesti olemalla positiivinen. Niistä pienistä, kauniista eleistä ja omasta asenteesta, joiden avulla säteilemme hyvää ympäristöömme. Itse taas kirjoitin siitä, kuinka positiivisuuden voi ottaa elämäntavaksi ja muuttaa omaa elämäänsä tekemällä asioita, joista tulee hyvä mieli.

Kaiken huipuksi: muutin oman tekstini otsikoksi jotain muuta, jotta se ei olisi liian samanlainen Jennyn otsikon kanssa. Päätoimittaja oli kuitenkin muuttanut otsikkoni erilaiseksi ja jälleen melkein samaksi kuin Jennyn tekstissä!

Tässä linkit molempiin kirjoituksiin, ole hyvä:

Jennyn Onnen äärellä-blogin kirjoitus Hyvää voi lisätä
"Myönteisyys lisää myönteistä energiaa. Myönteisen ihmisen läsnäolo lisää jopa toisten paikalla olijoiden tyytyväisyyttä itseensä. "


Oma Ilon hetki -blogin kirjoitukseni Hyvää voi lisätä vapaaasti
"Sen sijaan, että antaisin ajatuksissani liikaa sijaa sille, mihin en voi vaikuttaa, olen opetellut pikku hiljaa keskittymään siihen, mihin voin vaikuttaa ja koettanut lisätä niitä asioita elämääni. "4 kommenttia:

 1. Ooooh, tässähän ihan punastuu tällaisesta huomiosta, hih <3
  Mutta tosiaan, paljon on yhteistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tarvi yhtään punastella siellä ;) Nää on näitä elämän hauskoja "sattumia" <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hehe, Elisa :) Yhteisöllisyys muuttaa ajatusradat samanlaisiksi?

   Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)