torstai 21. kesäkuuta 2012

Mansikkaeskimofilosofiaa


Minulla ei ole tänä vuonna juhannuskokkoa, mutta minulla on grilli, josta nautin perheeni ja ihastuttavien juhannusvieraideni kanssa.

Emme asu merenrannalla, mutta meillä on lasten uima-allas, jossa pienokaiset saavat pärskiä sydämensä kyllyydestä.

Emme lähde kesämökille, koska se on tuhannen kilometrin päässä, mutta meillä mukava piha, jossa saamme  kaiken lisäksi olla tosi rauhassa, sillä kaikki naapurit lähtevät muualle juhannuksen viettoon.

Huolimatta siitä, kuinka suuri jätskivalikoima kaupassa tai kiskalla on, lapseni valitsevat useimmiten mansikkaeskimon. He rakastavat tätä yksinkertaista, tuttua ja turvallista, hyväksi havaittua ja taatusti iloa tuottavaa klassikkoa. Ja mitä silloin on väliä, kuinka herkullisia mövembicit ja ben&jerrysit siinä vieressä olisivat?

Vaikka voisin valita tänä juhannuksena juhannuskokon, merenrannan tai oman mökin, en usko että ne tekisivät juhannuksestani yhtään onnellisempaa. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan viettää sitä juuri tällaisena ja tässä ja näiden ihmisten kanssa. Tämä on minun mansikkaeskimoni.

Kohta laitan läppärin kiinni ja vetäydyn mansikkaeskimon taakse nauttimaan hetkeksi keskikesän juhlasta. Tee sinäkin niin!

Riemullista jussia - ja palataan!


3 kommenttia:

 1. Mansikkaeskimo on hyvää :)

  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Leppoisaa juhannusta! Less is more ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Norkku ja Elisa :) Juhannus oli mukava, toivottavasti teidänkin!

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)