torstai 4. lokakuuta 2012

"Mr Pilleri" peukutti ja twiittasi

Muistatteko Mikael Jungnerin blogikirjoituksen vaaleanpunaisesta pilleristä noin kuukauden takaa?

Inspiroiduin silloin bloggaamaan siitä Ilon hetki -blogini puolelle. Teksti julkaistiin tällä viikolla.

Viime päivinä tekemistäni rohkeista päätöksistä sain kummallista virtaa ja rohkenin tweetata (minulle vielä suht melko uusi some-muoto) blogini Jungnerille, ajatellen että jos se on hänestä ihan höpö-juttu, niin ainahan hän voi olla välittämättä siitä ja unohtaa koko jutun kahdessa sekunnissa. Ei hän siis varmaankaan kokisi tweettaustani häiriköinniksi ainakaan.

Mutta kas vain, "Mr Vaaleanpunainen Pilleri" kävikin lukemassa blogini, antoi siitä miellyttävän palautteen suoraan minulle ("Innostava kirjoitus") ja twiittasi sen eteen päin 12 000 seuraajalleen. Katja Kansalainen tuli erittäin iloiseksi ja kiittää kauniisti! Hei, kyseessä on kuitenkin YLEn ex-toimari ja merkittävä vaikuttaja! Joo, kunnallisvaalien alla poliitikot toki haluavat miellyttää kansalaisia, mutta silti, en anna minkään pilata iloani tästä :)

Näettekö, heti kun uskaltaa luopua vanhasta, kaikkea uutta kivaa alkaa virrata elämään!

Niin ja sen pillerin voit ottaa tästä linkistä :)
2 kommenttia:

  1. Olen tilanteessa jossa hitaasti palapalalta alan ymmärtämään että olen muutoksessa. Saan siitä viestejä itselleni pieninä annoksina ikäänkuin kypsyttääkseni itseäni valmiiksi hyppyyn kohti tuntematonta. Joten tämä postaus ja ajatukset pienestä pilleristä kolahtivat ihan täysillä.. Tähän postaukseen palaan vielä uudelleenkin. Kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi kommentistasi, se lämmittää todella mieltäni. Ja onnea tulevaan hyppyysi. Kun hetki on oikea, tiedät sen kyllä, kunhan vain kuuntelet sydäntäsi.

      Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)