keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hyvät muffinssivuoat!

Jenny kirjoitteli hyvän lisäämisestä täällä. "Jokaisella meillä on mahdollisuus vaikuttaa toisiin ihmisiin positiivisesti". On yllättävää, kuinka nopeasti toiselle annettu hyvä palautuu myös itselle. Minusta hyödynnämme tätä resurssia aivan liian vähän elämässä, työelämässä, vapaa-ajalla! Pieni kaunis ele tai sana, kiitos tai hymy. Muuta ei oikeastaan tarvittaisikaan, sillä kuka voi olla negatiivinen hymyillessään? Hymy tarttuu, positiivisuus tarttuu ja lopulta hyvästä fiiliksestä on tullut vallitseva olotila. Kuulostaa niin helpolta!

Ja yllättävää kyllä, ehkä vaikeinta positiivinen vaikuttaminen on niihin kaikkein läheisimpiin. Omalle puolisolle tulee niin helposti nalkutettua ja omasta äidistä löytää niin helposti vikoja.

Viime viikolla lähetin mieheni hakemaan kaupasta muffinssivuokia. Epäilin tehtävää antaessani, osaisiko hän ostaa kriteerini täyttävät vuoat, jotka olisivat oikean kokoiset ja riittävän paksut sekä kivan väriset.

Yllätyksekseni hän toikin kaikki kriteerini täyttävät Dr Oetkerin erikoisvahvat muffinssivuoat! Käytössä ne osoittautuivat sellaiseksi, jotka eivät kuulla läpi tummankaan muffinssin väriä.Onnekseni tajusin myös antaa hänelle palautteen "Kylläpäs ostit hyvät vuoat, en olisi itsekään osannut ostaa parempia!" Mieheni hykerteli tyytyväisenä, hymyilimme molemmat ja pian kotona vallitsi sellainen letkeä lauantaifiilis. Ajatella, miten pienestä se on joskus kiinni!

Haastan sinut, lukijani, juuri nyt, tällä hetkellä, antamaan pienenkin positiivisen palautteen jollekin, joka sattuu olemaan lähellä! Saat nähdä, että hyvä mieli palaa sinulle :-)


Onnellista keskiviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Tiedätkö mitä, nyt minun täytyy antaa tämä positiivinen palaute Sinulle! Nimittäin en edes huomannut ensin postauksesi lopussa ollutta positiivisen palautteen haastetta, kun jo ajattelin, mitä minun on kommentoitava tähän. Halusin ilmoittaa, että sinun tekstisi oli niin positiivinen kokonaisuudessaan, että minulle tuli hyvä mieli lukiessani sitä. Kerroit niin kauniisti, miten miehesi toi oikeanlaiset muffinivuoat ja miten kehuit häntä. Rupesi oikein minuakin sydäntä lämmittämään =).
  Ja vasta sitten luin loppuun, että haastat meitä lukijoita antamaan positiivista palautetta. Joten tässä se tuli nyt sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Roz, miten ihana palaute! Kiitos! Se toimii ;-) Miljoona hymyä ja halausta sinulle!

   Poista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)