keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Fit Karppaaja s. 72

Kuukausi sitten avauduin kirjoittajana  täällä. En halunnut vielä silloin paljastaa tarkempia yksityiskohtia, mitä olin kirjoittanut ja mihin. Mutta nyt se on julkista, sillä Fit Karppaaja 2/2012 ilmestyi eilen ja siinä on minun juttuni otsikolla Tule hyvä kakku, sivut 72-75.Tämä on minulle todella tärkeä asia, olen hyvin onnellinen ja iloinen tästä! Koen, että tämä on suuri askel kohti unelmia ja haaveita, sitä mitä haluan olla ja tehdä. Ja mikä kunnia onkaan olla upean Jennyn kanssa samassa "apinaboxissa"(=se palsta, jossa kerrotaan ketkä ovat olleet tekemässä lehteä) näin pian! Olen todella  iloinen mahdollisuudesta debytoida kirjoittajana näin laadukkaassa ja hienossa lehdessä ja vieläpä näyttävällä 4 sivun jutulla upein kuvituksin!

Seuraavia askeliakin on toki jo vireillä, kerron niistä ajallaan ja toivottavasti jo pian!

Nöyrä ja lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet minua tällä matkallani tähän saakka. Eli jos olet blogini lukija, voit ottaa tästä kiitoksen itsellesi. Ilman teitä tätä ei olisi. Erityiskiitos ja halaus jutun teossa minua auttaneille lähteille ja asiantuntijoille, eli Hannalle, Samille ja Paulalle!

Näissä tunnelmissa hiljennyn nyt pääsiäisen viettoon Lapissa perheeni parissa. Lukekaa lehti, se on hyvä. Ja olisin tosi  kiitollinen kaikesta antamastanne palautteesta juttuni tiimoilta. Tarvin sitä :)

Toivon oikein Hyvää Pääsiäistä kaikille lukijoilleni!

10 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, onneksi olkoon!! Olen TOSI iloinen puolestasi. Olet mulle esimerkki siitä, että unelmat todellakin toteutuvat!

  LOMAILOA, naattikaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa :) Aivan mahtavaa, että olet hengessä mukana tässä! Unelmat todellakin toteutuvat, kun uskoo niihin. Unelmoidaan ja uskotaan siis vaan ;) Samoin toivon sinulle erinomaista Pääsiäistä ja lomailoa!

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Tosi upea saavutus, hieno askel :) On mukava lukea tällaisesta ilosta, kiitos siis sen jakamisesta. Koen, että jaettu onnistuminen ja ilo tuo voimaa ja kannustusta meille muillekin oman tiemme etsijöille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nan! Tuo mitä sanot kommentissasi antaa puolestaan minulle paljon iloa ja voimaa :) Olen täysin samaa mieltä jakamisesta!

   Poista
 3. Upeaa! Aion ehdottomasti lukea artikkelin. Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roz, ilahduttavasta kommentistasi :) Ja samoin, hyvää pääsiäistä teille!

   Poista
 4. Kiitos kauniista sanoistasi :)
  Siitä se lähtee (itseasiassa lähti jo), kaikki on mahdollista!

  Kivaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon Katja! Olen ylpeä sinusta! Ostan ehdottomasti lehden ja luen. ;)

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)