maanantai 2. huhtikuuta 2012

Onni on punainen sauna

Sauna on yksi niin arjen kuin pyhän suurimmista ilonaiheista ainakin meillä. Lauantaina vietämme "perhesaunaillan" koko perheen voimin ja sen lisäksi saunomme aikuisporukalla enemmän tai vähemmän säännöllisesti. "Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut".  

Saunamme on vain pitkään ollut vähän rempan tarpeessa. Lauteet ovat olleet vähän pienet ja panelointikin hieman ehostuksen tarpeessa. Kiuaskin pienehkö ja vähäkivinen.

Kätevät ja energiset vanhempani tekivät meille ystävällisesti saunaremontin meille menneellä viikolla. Itse emme olisi millään osanneet öh, kerenneet, joten kaikki kiitos kuuluu heille! Isäni tekemille "design-lauteille" mahtuu nyt 4 aikuista.

Mahtavaa on kylpeä uudessa, tunnelmallisessa saunassa. Valitsimme seinien ja lauteiden väriksi Tikkurilan läpikuultavan Chilin sekä tehosteväriksi selkänojiin ja lauteisiin Mustamarjan samasta värikartasta. Olemme todella tyytyväisiä näillä väreillä aikaan saatuun tunnelmaan, joka on samalla kertaa "mökkimäinen" ja hiukkasen moderni.

Kiukaaksi meille tuli Harvian upouusi pallokiuas. Uskomatonta, että meillä on moinen "trendipallo"! Mutta täytyy kyllä sanoa, että siitä lähtee pehmeät löylyt tasaisesti joka suuntaan ja onhan se näyttävän näköinen!

Kyllä nyt kelpaa pitää saunailtoja!Kuva: Harvia4 kommenttia:

 1. Oi kun on hauska väri! :) Mä en edes tiennyt että näitä värejä on näin monia sävyjä! Näin jossain saunan joka oli valkoinen, oih, se olisi meille!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JOnna :) Sanos muuta, en minäkään tiennyt, että vaihtoehtoja on niin paljon, ja että ne oikeasti toimivat! Minäkin tykkäisin valkoisesta, mutta oliskohan se vähän hankala puhtaana pidettävä...

   Poista
 2. Ihana saunan väri!
  Millä käsittelitte saunan lauteet värin laiton jälkeen?
  Supi saunavahallako?

  VastaaPoista
 3. DreamHost is definitely one of the best web-hosting company for any hosting plans you might require.

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)