Hupsheijaa. Kahdesta levystä on jäljellä vajaa puolikas! Eihän siitä nyt mitään kakkua tehdä!
Taitaa olla parasta, että nämä loputkin kaksi palaa päätyvät herkkuhetkiin sellaisenaan kun kerran kaikki siitä niin paljon tykkäävät. Olin yllättynyt itsekin siitä, kuinka hyvin stevia sopii suklaan makeutukseen, ennakkoasenteestani huolimatta. Steviassa on aavistuksen verran lakritsainen ja "raikas" sivumaku, joka ei mielestäni sovi läheskään kaikkeen leivontaan.Täytyypä kuitenkin siis hommata lisää ja piilottaa seuraavalla kerralla paremmin, niin saadaan kokeilla sitä kakkuunkin ;-)
Koska haluan leivonnassa kokeilla nyt aineksia, joissa on todella 0% sokeria, päätän ottaa käyttöön viime viikolla ostamaani 100% kaakaojauhot. Onneksi siitäkin saa varmasti hyviä suklaaherkkuja, ainakin reseptejä löytyy. Palataan aiheeseen myöhemmin, siis!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Heräsikö ajatuksia? Pienikin kommenttisi tekee minut iloiseksi :-)